Ben jij een netwerker en heb je een passie voor land- en tuinbouw? Ben jij altijd op zoek naar oplossingen en ben je flexibel, klantgericht en leergierig? Dan heeft Certis Belchim de baan die bij jou past. We zijn op zoek naar een ervaren teamplayer die onze Nederlandse organisatie komt versterken:

Technical Accountmanager Bloembollen

Certis Belchim is specialist in de ontwikkeling, registratie, marketing en verkoop van biologische en chemische gewasbeschermingsmiddelen voor de land- en tuinbouw. Certis Belchim zet zich in voor een geïntegreerde toekomstbestendige gewasbescherming.

De functie

Als Technical Accountmanager binnen het technische team ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van onze huidige en nieuwe producten in de bloembollenteelt. De functie bestaat onder andere uit de volgende taken:

  • Technische ondersteuning en promoten van het productenpakket;
  • Ontwikkelen van geïntegreerde oplossingen en gewasstrategieën;
  • Voorbereiden en houden van presentaties;
  • Schrijven van technische informatie;
  • Coördineren en organiseren van demonstratie- en telersproeven;
  • Onderhouden van relaties met de gewasbeschermingsmiddelenhandel, telers, voorlichting onderzoek en overige partijen in de markt

Jouw profiel

Je bent een communicatief sterke netwerker en beschikt bij voorkeur over werkervaring in een soortgelijke functie op HBO werk- en denkniveau. Je beschikt over goede actuele kennis van de bloembollenteelt en gewasbescherming. Leergierigheid en bevlogenheid is overigens net zo belangrijk als ervaring.  De Nederlandse en Engelse taal beheers je goed in woord en geschrift. Daarnaast werk je nauwkeurig en weet je de technische boodschap commercieel over te brengen in de markt.

Ons aanbod

Een interessante functie in een snelgroeiend en ambitieus bedrijf met enthousiaste collega’s. De mogelijkheid om zelf bij te dragen aan de verdere ontwikkeling en van het middelenpakket voor de bloembollensector. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor zelfontwikkeling.

Sollicitatie

Belangstelling? Neem dan contact op met Zeger van Oudheusden (tel. 06-51541526) of stuur je cv voor 7 december naar Zeger.van.Oudheusden@certisbelchim.com