Desinfecteer de kas voor de start van een nieuwe teelt 

Het is verstandiger om de teelt schoon te beginnen dan om curatief te moeten reageren op ziekten en plagen. Desinfecteer de kassen daarom grondig voordat er een nieuwe teelt gestart wordt. Maak Jet 5 deel van het hygienebeheerplan om problemen te voorkomen. 

Krachtige oxidator
Jet 5 is een ontsmettingsmiddel op basis van de krachtige oxidator waterstofperoxide en perazijnzuur. Het middel werkt tegen bacteriën, virussen, schimmels en groene aanslag. Jet 5 kan gebruikt worden in diverse teelten om alle oppervlakken, zoals kassen, gereedschappen, potten, trays, apparatuur, paden en irrigatiesystemen schoon te maken en te desinfecteren. 

Toepassing
Indien mogelijk vuil van tevoren verwijderen. De te behandelen oppervlakten goed bevochtigen met de klaargemaakte oplossing. Voor bevochtiging van poreuze materialen (baksteen, trottoirtegels en dergelijke) is meer vloeistof nodig dan voor gladde en harde materialen (zoals glas). Na enkele dagen kunnen dode algen verwijderd worden door af te spuiten of te schrobben. Afhankelijk van de dikte van de groene aanslag kan herhaling noodzakelijk zijn. 

Advies Jet 5 

  • Dosering 1-2% Jet 5, afhankelijk van het te reinigen oppervlakte
  • Bewezen effectief tegen algen, schimmels, bacteriën en virussen 
  • Snelle aanvangswerking 
  • Geen schadelijke dampen, nawerking of residu 
  • Uitstekende hechting door uitvloeier 

Meer over Jet 5 >>

Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Print Friendly, PDF & Email