Fresco aan de basis van de onkruidbestrijding in stamslabonen

Een goede onkruidbeheersing begint bij een sterke start. Dit geldt ook voor de teelt van stamslabonen. Fresco, in combinatie met Centium, legt een goede basis voor een degelijke onkruidbeheersing. De werkingsspectra van beide producten vullen elkaar aan en versterken elkaar.  

Unieke groep 
Fresco bevat 400 g/l metobromuron en is toegelaten in een vooropkomst toepassing met een dosering van 2-2,5 l/ha. Fresco is vooral werkzaam tegen herderstasje, kamille, melganzenvoet, uitstaande melde, (resistente) duist en straatgras. Daarnaast ondersteunt Fresco de partners in de mix tegen zwaluwtong, perzikkruid, klein kruiskruid, papegaaienkruid, ereprijs en zwarte nachtschade. 

Advies

  • Op kleigronden, direct na zaai: 2 l/ha Fresco + 150-175 ml/ha Centium (optioneel + 0,5 l/ha Dual Gold)
  • Op zandgronden, direct na zaai: 2 l/ha Fresco + 150-175 ml/ha Centium  

Meer over Fresco >>

Fresco is toegelaten via een NL-kug. Er zijn voor deze toepassingen geen werkzaamheids- en fytotoxiciteitonderzoek uitgevoerd. Er wordt daarom aangeraden een proefbespuiting uit te voeren voordat het middel gebruikt wordt. Het risico voor het gewas bij gebruik van dit middel in deze toepassingsgebieden valt onder verantwoordelijkheid van de gebruiker.  

Centium is een geregistreerd handelsmerk van FMC Corporation, Dual Gold is een geregistreerd handelsmerk van Syngenta Crop Protection B.V.  

Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Print Friendly, PDF & Email